ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1954 στη Καστοριά (καταγόμενος από Αθήνα και με ‘ριζες’ στη Σπάρτη)

Το 1979 Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)

Το 1980 ορκίστηκα Ανθυπολοχαγός Υγειονομικού (Ανθυπίατρος) αποφοιτώντας από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ. – Ιατρικό τμήμα)

Το 1987 Απέκτησα την ειδικότητα του ‘Ακτινοθεραπευτού Ογκολόγου με εκπαίδευση αρχικά στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών , και στη συνέχεια στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ‘Άγιος Σάββας’

Το 1990 , με υποτροφία του Υπουργείου Εθνικής  Αμύνης πήγα για μετεκπαίδευση στη «Βραχυθεραπεία» στις ΗΠΑ, και ακλούθησαν πλήθος εκπαιδεύσεων, μετεκπαιδεύσεων και εξειδικεύσεων σε νοσοκομεία και κλινικές Αμερικής και Ευρώπης.

Διατέλεσα οργανωτής και Διευθυντής πλείστων τμημάτων Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας σε διάφορα νοσοκομεία και κλινικές των Αθηνών.

Έχω δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διάφορα διεθνή κι ελληνικά περιοδικά και συμμετείξα  σε πάμπολλα ελληνικά και διεθνή συνέδρια είτε σαν ακροατής είτε σαν ομιλητής.

Το 2016, μετά από προτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου του ‘Ομίλου ΙΑΣΩ’ ανέλαβα την Επιστημονική Υπευθυνότητα του τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Νοσοκομείου ‘ΙΑΣΩ Θεσσαλίας’ στο οποίο παραμένω μέχρι σήμερα.

Είμαι παντρεμένος, πατέρας δυο κοριτσιών και παππούς τεσσάρων εγγονιών.